Over Office 74

Ons profiel


Office 74 & Clubinktentoners verzorgt als klein- en groothandel de verkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Wij onderscheiden ons in de markt door ons brede assortiment en onze logistieke kwaliteit. Als zelfstandige kantoorspecialist zijn we gericht op de particuliere en de business-to-business markt. Ook verzorgen wij de logistiek voor een aantal grote retailklanten. Samen met onze leveranciers hebben we een enorme inkoopkracht en behoren we tot de belangrijkste spelers in de markt.
 

Missie


Office74 is uw online shop voor artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt.
 

VisieOffice 74 voorziet zijn klanten van een optimale assortiment tegen de meest gunstige prijs en op de meest efficiënte manier.

In ons moderne logistieke centrum liggen ruim 22.000 producten klaar voor verzending. Alle denkbare kantoorartikelen zijn in ons assortiment vertegenwoordigd, van kleine schrijfwaren tot grote kantoormachines. Het logistieke centrum is verregaand geautomatiseerd en gemechaniseerd om zo kosten te minimaliseren. De geavanceerde inrichting stelt ons in staat grote en kleine leveringen voor klanten optimaal te kunnen verzorgen. Wij bundelen inkoopkracht en werken voortdurend aan een efficiëntere logistieke keten. Verregaande commerciële en logistieke samenwerking met A-merkleveranciers verschaft ons een speciale positie in de markt. Hierdoor kunnen wij goede condities bieden en de kosten in de keten beperken. Hier profiteren onze klanten van. Zo kunnen zij ook hun kantoorkosten laag houden.

Maatschapelijk verantwoord ondernemen (MVO) speelt een zeer belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar groene assortimenten, maar ook naar de interne organisatie en de samenwerking met partners.

Niet voor niets is ons motto ‘Groot in kantoorartikelen’.

Office74 is uw online shop voor kantoorartikelen. Wij voorzien onze klanten van het meest complete assortiment kantoorartikelen, tegen de meest gunstige prijs en op de meest efficiënte manier. Samen met onze leveranciers realiseren we scherpe prijzen en een goede service, zodat we sterker staan tegenover de concurrentie.
 

LogistiekEen klant wil de door hem bestelde artikelen snel, op tijd en schadevrij ontvangen. Hij verwacht van zijn leverancier de meest scherpe prijzen in de branche en natuurlijk wil hij een ruim assortiment beschikbaar hebben. Daarom werkt Office 74 continue aan drie doelstellingen:

• een breed assortiment,

• een efficiënte logistieke performance

• en het behoud van scherpe prijzen.Office74 maakt gebruik van een geavanceerd logistiek centrum met een vloeroppervlakte van ruim 20.000 vierkante meter. Het geavanceerde magazijn biedt ruimte voor 23.000 artikelen en kan zo'n 35.000 orderregels per dag verwerken. Het pand beschikt over 12 laaddocks en 6 losdocks. Een lopende band van maar liefst 2 kilometer lang brengt kantoorartikelen naar de sorter, waar 1200 dozen per uur kunnen worden klaargemaakt voor verzending. Het magazijn is verregaand geautomatiseerd en voorzien van de meest geavanceerde systemen